MSL Badkamers is sinds 32 jaar actief met het realiseren van complete badkamers. Wij hebben ervaring met tegelwerken, sanitair, waterdichting en andere bouwwerkzaamheden. MSL Badkamers levert diensten door heel Nederland. Wij hebben badkamers gemaakt in Polen, Oostenrijk, Duitsland en nu ook in Nederland. Bij ons ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit van vakmanschap. Onze prioriteit is de hoogste kwaliteit. Bijvoorbeeld, bij het aanleveren van tegels letten wij op het kleinste detail, om er zeker van te zijn dat het eindresultaat zeer hoogwaardig is.

Wij hanteren een transparante prijsstelling. De prijs is afhankelijk van de ondergrond en bouwkundige werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Wij geven altijd een nauwkeurige en duidelijke offerte die de totale prijs van het werk weerspiegelt, zonder verborgen kosten. Een prijsofferte is altijd gratis en vrijblijvend. Vraag nu nog een gratis offerte aan.

Materialen, zoals tegels en sanitair plaatsen wij naar wens van de klant, maar altijd onder ons advies. De klant mag zelf haar eigen tegels en sanitair uitzoeken in een winkel naar eigen keuze. Wij gebruiken uiteraard ook professionele apparatuur, zoals elektrisch gereedschap, frezen en handgereedschap van 's werelds beste merken, wat zich vertaalt in snelheid en kwaliteit van vakmanschap. We zijn ook bekend om onze stiptheid! Wij stellen een opleverdatum altijd betrouwbaar en nauwkeurig vast en houden rekening met jouw gemak, maar ook met behoud van de juiste kwaliteit.