Veel gestelde vragen van klanten die jou zijn voorgegaan

Jazeker! Alle sanitair mag jij zelf uitkiezen bij een winkel naar keuze. Indien gewenst, dan geven wij je advies waarmee je rekening kan houden wanneer je op pad gaat om je sanitair voor je nieuwe badkamer te kopen.
Jazeker! Alle tegels mag jij zelf uitkiezen bij een winkel naar keuze. Indien gewenst, dan geven wij je advies waarmee je rekening kan houden wanneer je op pad gaat om je tegels voor je nieuwe badkamer te kopen.
Ja! Wij hebben een doorlopende verzekering voor al onze werkzaamheden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan en er ontstaat tijdens of na de bouw een probleem, dan zal onze verzekering de schade dekken. 
Nee, het duurt niet lang. Wij stellen samen met jou een opleverdatum vast. Wij staan erom bekend dat we snel en professioneel te werk gaan. Bij ons zit je dus niet onnodig weken of zelfs maanden in de puinzooi van een verbouwing en zonder badkamer. 
Ja, natuurlijk! Je kan bij ons een gratis offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard zoals de naam het al zegt: gratis. Natuurlijk is deze ook zonder verplichtingen, dus je zit nergens aan vast. Wacht daarom niet langer en klik hier om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen van jouw droombadkamer.
Jazeker! Wij zijn erg stipt en nauwkeurig. Wij controleren bijvoorbeeld alle tegels die je aanlevert op beschadigingen en de afwerking voordat wij ze verwerken. Hierdoor ben jij gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een geweldig eindresultaat.